2 KAMPIOENEN TIJDENS NAJAARSCOMPETITIE.

Tennisclub Swalmen

2 KAMPIOENEN TIJDENS NAJAARSCOMPETITIE..

Tijdens de najaarscompetitie speelden dit jaar 7 teams mee, 1 team op donderdag en 6 teams op de vrijdagavond. Er is dus veel animo voor het competitiespelen en dat is goed voor TC Swalmen. De resultaten waren goed! 2 teams werden kampioen! 

Het 1e gemengde team 35+ speelde zeer overtuigend en werd al tijdens de voorlaatste competitiedag kampioen, alle 7 wedstrijden werden gewonnen, een zeer mooie prestatie. Het team bestond uit Lilian Beckers, Marjan van der Ham, Ton Beckers, Pierre van Avesaath en een aantal geblesseerden, Ton van Cruchten en Piet Pansters en vervangers Jeroen Hoovers en John Timmermans. VAN HARTE GEFELICITEERD!

Het 1e herenteam 35+ had tijdens de laatste wedstrijd nog 1 punt nodig om kampioen te worden. Dat punt werd in de eerste wedstrijd gehaald en toen de spanning er van af was, werden de resterende partijen verloren. Geen probleem... het kampioenschap was binnen! Het team bestond uit: Aanvoerder Dirk Julicher, Joris Smeets, Roy Dijcks, Marco Altgassen, Rob Timmermans en Dirk van der Beek en invaller Gino van Essen. VAN HARTE GEFELICITEERD!

Laatste nieuws

Nieuwe overkapping gereed

Bij baan 3 en 4 is een prachtige overkapping gerealiseerd, ...

lees verder ...

KOM GEZELLIG TENNISSEN BIJ TC SWALMEN

INTERESSE IN DE TENNISSPORT? Kom gezellig tennissen bij TC Swalmen. ...

lees verder ...

2 KAMPIOENEN TIJDENS NAJAARSCOMPETITIE.

Tijdens de najaarscompetitie speelden dit jaar 7 teams mee, 1 ...

lees verder ...